Pavel Cebanu a fost reales în funcţia de Preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal

102
Foto: olympic.md

Vineri,  20 ianuarie, la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc cel de-al XV-lea Congres de dare de seamă şi alegere a organelor de conducere FMF.

La lucrările Congresului a asistat  Nicolae Juravschi, președinte al Comitetului Național Olimpic și Sportiv, dublu campion olimpic. Delegații au fost salutați de către Victor Zubcu, Ministrul Tineretului și Sportului, şi Ioan Angelo Lupescu, Ofițer Tehnic Superior al UEFA.

Cu unanimitate de voturi (165), Pavel Cebanu a fost reales în funcţia de Preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Prim Vicepreşedinte FMF a fost votat Mihai Anghel, în timp ce Gheorghe Cârlan, Ruslan Berzoi, Nicolae Sandu şi Dragoș Hîncu vor deţine funcţia de Vicepreşedinţi ai FMF.

Pentru merite deosebite în dezvoltarea și promovarea fotbalului moldovenesc „Ordinul de Merit” al FMF a fost decernat lui Leonid Terteac, Ion Clipa, Gheorghe Sajin, Iurii Hodâchin, Grigorii Cadîn, Iurie Conusevici și Petru Muntean. Pavel Cebanu deţine funcţia de preşedinte al FMF din 1997.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente