Recomandări de evenimente pentru o sâmbătă geroasă de 21 ianuarie

N1K5L58GTM

Chiar dacă e frig afară, în oraș au loc mai multe evenimente interesante. Dacă încă nu ați plănuit ziua de sâmbătă, vă sugerăm câteva idei.

#1. Vizionări Academia de Pictură „Stati Art”

Academia de Pictură STATI ART organizează o expoziție de scurtă durată pentru vizionările semestrului I, unde vor fi expuse cele mai bune lucrări ale studenților din anul I și II, realizate pe parcursul primului semestru al anului academic 2016-2017. Intrarea este liberă. Evenimentul are loc la APSA (str. Pușkin 47/1) și începe la ora 09:00. Aflați detaliile pe Facebook.

 

#2. Technovation Launch Workshop

Technovation Challenge Moldova anunță deschiderea sezonului 2017, sâmbătă, 21 ianuarie, începând cu ora 10.00 la iHub! Acest workshop vă va învăța aspecte tehnici practice care vă vor ajuta în competiția din acest sezon. Totodată, veți avea oportunitatea să-i cunoașteți pe participanții Technovation din acest an și să vă împărtășiți ideile. Vă puteți înregistra aici.

 

#3. TOEFL / IELTS Writing Section Secrets

American Language Center te așteaptă începând cu ora 10:00 la un training despre TOEFL și IELTS. Profesioniști în domeniu îți vor da sfaturi utile care te vor ajuta să treci cu brio testele. Află aici detalii.

 

#4. Arts&Crafts for Kids: Paper Weaving

ALC Buiucani invită toți copiii, pasionați de artă și creație la o nouă sesiune pe data de 21 ianuarie, ora 12:00. Arts&Crafts dezvoltă îndemânarea, spiritul practic, răbdarea, perseverența și creativitatea copiilor. Prețul -40 lei (60 min). Aflați aici detalii.

 

#5. Atelier MiniChef! Cornulețe cu măr!

Stația de creație cu Irina Cazan (str. Florilor 32/1) te invită începând cu ora 12:00 să înveți cum să gătești cornulețe cu mere. Atelierul MiniChef este cea mai creativă bucătărie unde copiii învață să gătească! Cornulețele preparate de cei mici vor fi sănătoase și nutritive, cu fructe proaspete. Aflați detalii aici.

 

#6. Free Book Club at ALC Buiucani

ALC Buiucani te invită la Clubul de Carte cu Will Dickson, vorbitor nativ de limbă engleză! Sâmbătă, 21 ianuarie, la ora 12:00 se va lectura o istorioară scurtă, cu titlul: „GOOSEBERRIES”, scrisă de către Anton Cehov.

Citiți istorioara și veniți la ALC Buiucani pentru a discuta în baza ei cu profesorul de limbă și literatură engleză din Massachusetts, Will Dickson! Intrarea este liberă.

Pentru a citi textul, accesați link-ul: http://www.antonchekhov.org/gooseberries/.

Adresa centrului: str. Ion Creangă 16/2

Aflați detalii pe Facebook.

 

#7. Oscar și Tanti Roz

La Teatrul Eugen Ionescu, începând cu ora 18:00, are loc spectacolul „Oscar și Tanti Roz”. Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri, iar războiul lui împotriva tuturor izbucneşte inocent, pătimaş şi deznădăjduit. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne, adevărate lecţii de viaţă. Ea îi dă copilului ideea să trăiască fiecare zi ca şi cum ar fi zece ani şi-l învaţă să-i scrie epistole lui Dumnezeu ca să se simtă mai puţin singur. Aflați detalii aici.

 

#8. 4 Mama

La teatrul Geneza Art are loc spectacolul „4 Mama”. Este un spectacol despre viață și sensul ei, despre femei, bărbați, dragoste, relații și încercările prin care trece un om conștient și înțelept. Spectacolul reflectă viziunea despre responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi față de sine însuși în raport cu lumea în care trăim. Regia:  Aflați aici detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente