Program de stagiere pentru studenții de la IT: cu un pas mai aproape de cariera dorită

cover

Asociația Națională a Companiilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor continuă recrutarea tinerilor talentați pentru Programul de Stagiere F5 până la data de 31 ianurie 2017.

Programul de stagiere F5 își propune plasarea tinerilor care studiază specialități în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) și a elevilor în stagii de practică în companiile din industria TIC. Stagiile vor avea durata de o lună, cu posibilitatea de extindere.

Anul acesta sunt disponibile peste 60 de locuri de stagiere. FFW Agency, Deeplace, Cedacri International, Amdaris, DAAC System Integrator, Simpals, Moldtelecom, Matrix sunt doar câteva din companiile în cadrul cărora studenții vor desfășura practica.

Programul include următoarele direcții: Dezvoltare Software, Networking & Communication, Quality Assurance, Technical Support, Hardware, Web Design, Design Grafic.

Pentru a se înscrie la stagii, studenţii trebuie să completeze acest formular până pe data de 31 ianuarie. Ulterior, candidații vor fi invitați la interviu și vor fi supuși unei testări. Ultima etapa a procesului de selecție – interviurile în cadrul companiilor – se va desfășura la mijlocul lunii februarie

Programul de Stagiere F5 se desfășoară în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru calitatea şi relevanţa învăţământului profesional tehnic în domeniul TIC din Republica Moldova”, implementat de către Centrul Educaţional PRO DIDACTICA şi Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu sprijinul Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, Guvernului României și Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova. Scopul proiectului este modernizarea procesului de pregătire a specialiştilor TIC în instituţiile de învăţământ profesional tehnic şi dezvoltarea unei oferte educaţionale ajustate cerinţelor curente ale industriei.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi:

Michelle Iliev

Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC

[email protected], 069823897

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente