Participă la un campionat IT internațional și câștigă 20.000 de dolari

unnamed-2

În premieră pentru Moldova se organizează semifinala pentru participarea la Campionatul IT Internațional „Golden Byte 2017” – un campionat IT internațional dedicat tinerilor talentați. Fondul de premii – 20 000 USD.

Ce este „Golden Byte”?

O oportunitate unică de a-și prezenta ideea și proiectul în fața reprezentanților companiilor de top din domeniul IT, posibilitatea de a-și împărtăși experiența cu alți participanți din Moldova, Ucraina și din lume, și cel mai important – evaluarea obiectivă a potențialului și proiectului său. Participanții la campionatul IT primesc oferte de angajare de la IT companii internaționale, iar startup-urile participante – își pot găsi investitori, promovare și sprijin de la business angel-i.

Campionatul se petrece al 9-lea an la Kiev, Ucraina, în cadrul căruia participă mai mult de 10000 de persoane din Ucraina, Kazahstan, Republica Cehă, Belarus, Letonia, Lituania, Estonia și Moldova.

Tema Campionatului IT Internațional ”Golden Byte 2017 – ”INVENT. CREATE. CHANGE” (Inventează. Creează. Schimbă)

Campionatul IT Internațional „Golden Byte 2017”  are următoarele nominalizări:

  1. Startup Сhallenge (concurs de design software)
  2. Networking Technologies (pentru administratorii de sistem)
  3. Mobile Development (concurs al aplicațiilor mobile)
  4. Game Design (concurs de proiectare și dezvoltare a jocurilor)
  5. Character Design (concurs de crearea personajelor)
  6. Web Design (concursul web design)
  7. Short Movie (concursul filmelor de scurt metraj)
  8. NoSQL Expert(concursul aplicațiilor pentru baze de date)
  9. Junior Competition (concurs pentru copii de 10-14 ani)
  10. Internet of Things от Intel(concurs de proiecte inovatoare pentru internetul lucrurilor)

 unnamed

Campionatul  IT Internațional ”Golden Byte 2017 invită pe toți cei interesați de tehnologii informaționale să participe la campionat, să-și aplice ideile în practică și să demonstreze că sunt demne de succes pe arena mondială.

Cererile de participare la Campionatul IT pot fi depuse până la 31 ianuarie 2017, pe site-ul oficial al campionatului. Semifinala – februarie, Chișinău, finala – aprilie, Kiev. Pot participa: elevi, studenți și tineri absolvenți.

Organizatorul Campionatului IT: STEP IT Academy – una dintre cele mai mari instituții de învățământ internaționale, specializată pe formare în domeniul IT, având 44 de filiale, prezentă în 16 țări ale lumii din Europa, Asia și America de SUD. Detalii: www.itstep.org. Filiala din Moldova activează din 2015.

 

Irina Basiul, manager marketing la STEP IT Academy Moldova spune că obiectivul principal al Campionatului IT este promovarea implicării active, provocarea și descoperirea potențialului tinerei și progresive generații, a celor care tind să se realizeze în domeniul IT, design și comunicare, iar  cei mai buni participanți – primesc oferte de muncă încă pe parcursul desfășurării concursului.

De ce să participi și care sunt oportunitățile?

  • împărtășirea experienței cu alți participanți din Moldova și din alte țări
  • prezentarea ideii și proiectului în fața reprezentanților companiilor de top din domeniul IT
  • evaluarea obiectivă a potențialului și proiectului
  • Fondul de premii – 20 000 USD

Informații despre condițiile și modalitățile de înscriere la Campionatul IT pot fi găsite pe site-ul oficial www.goldenbyte.org  și pe rețelele de socializare: FacebookVK.

Pentru mai multe informații: Chișinău (+373) 022 854680, Kiev (+380) 0445372260 sau email: [email protected][email protected].

Anume ideea Ta poate schimba lumea IT!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente