Participă la atelierul de lansare a competiției Technovation Challenge Moldova 2017

16145161_10211681923067933_817839565_o

Technovation Challenge Moldova, competiția globală de antreprenoriat tehnologic pentru tinere, anunță organizarea atelierului de lansare a sezonului 2017. Fetele cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani care au o pasiune față de IT și își doresc să învețe a dezvolta o aplicație mobilă și un business plan sunt așteptate mâine, 21 ianuarie, ora 10.00 la iHUB, str. 31 August, nr. 78.

Pentru participare la eveniment fetele sunt rugate rugate să se înregistreze aici http://bit.ly/2i0fGVO.

În cadrul acestui atelier tinerele se vor înregistra oficial în competiție, vor lua cunoștință cu procesul de pregătire pentru concurs și vor învăța aspecte tehnice practice care le va ajuta în competiția Technovation Challenge 2017. Totodată, vor avea oportunitatea să-i cunoască și pe ceilalți participanți din acest an și să-și împărtășească ideile.

Toate tinerele și mentorii interesați sunt bineveniți la atelier! Participarea la acest workshop este o modalitate foarte bună pentru eleve să întâlnească colege de echipă, dar și pentru mentori de a găsi echipe în căutarea unui mentor. Accesul la eveniment este gratuit și masa de prânz va fi oferită. Costurile de călătorie vor fi rambursate pentru participanții din afara Chișinăului în baza biletului.

Participantele trebuie să aducă cu ele un laptop. Mai multe detalii despre eveniment precum și agenda pot fi găsite pe pagina de facebook.

Numărul de locuri la eveniment este limitat, dar nu și participarea în concurs. În cazul în care tinerele nu reușesc să participe la evenimentul de lansare, dar și-ar dori să se înscrie în competiție atunci trebuie să scrie un mesaj la adresa [email protected]. Tinerele vor fi contactate de către organizatori și li se va oferi îndrumare și mai multe detalii despre pașii pe care trebuie să-i întreprindă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente