(foto) Topul celor mai bune zece cărți pentru antreprenorii aspiranți

main

Să construiești o afacere de succes nu este deloc ușor, dar dacă ar fi fost simplu, toată lumea ar fi făcut asta. Dacă vrei să duci o afacere sau o idee la nivelul următor, începe citind, sunt o mulțime de cărți celebre care te pot ajuta să înveți cum să-ți dezvolți afacerea și să reușești. Vezi în continuare cum arată topul cărților recomandate de Sujan Patel, antreprenor și co-fondator al ContentMarketer.io, scrie wall-street.ro.

#1. The Lean Startup, de Eric Ries

carte1

Eric Ries își învață cititorii cum să-și dezvolte afacerile și produsele mai repede. Este o carte bună de citit atunci când simți că lucrurile se mișcă prea încet sau durează prea mult.

 

#2. The Four Steps To The Epiphany, de Steve Blank

carte2

Steve Blank oferă cititorilor informații concrete despre cum unele start-up-uri au reușit în timp ce altele nu. Este o carte similară cu „The Learn Startup” prin faptul că se concentreaza pe același lucruri cum ar fi prezumțiile de testare succesiva.

 

#3. Rework, de Jason Fried

carte3

Autorul acestei cărți ajută proprietarii de afaceri începătoare să înțeleagă ce înseamnă o afacere de succes. De asemenea, el oferă o serie de recomandări despre cum să crești productivitatea afacerii și să construiești o echipă puternică.

 

#4. Delivering Happiness, de Tony Hsieh

carte4

Tony Hsieh, CEO al Zappos, învață cititorii cum să-și dezvolte relațiile cu clienții și programele de cultura corporate.

 

#5. Jab, Jab, Jab, Right Hook, de Gary Vaynerchuk

carte5

Autorul folosește stilul său de scris „no B.S.” pentru a sfătui proprietarii de afaceri să se conecteze mai bine cu clienții și să învingă mai ușor competiția.

 

#6. Purple Cow, de Seth Godin

carte6

Seth Godin prezintă în cartea sa cum să-ți dezvolți produsele și serviciile cu valoare de marketing. Autorul explică și cum să te diferențiezi de concurență.
 

#7. Losing My Virginity, de Richard Branson

carte7

Antreprenorul de succes, Richard Branson, îi lasă pe cititori să folosească secretele lui pentru a dezvolta firme și produse de succes.

 

#8. Founders at Work, de Jessica Livingston

carte8

Jessica Livingston explică modul în care unii dintre cei mai cunosctuți CEO și fondatori de succes și-au construit afacerile.

 

#9. Start Something That Matters, de Blake Mycoskie

carte9

Blake Mycoskie, CEO al TOMs, îi ajută pe antreprenorii aspiranți să înțeleagă cât de important e să faci diferența între construirea unei afaceri și produse.

 

#10. The Hard Thing About Hard Things, de Ben Horowitz

carte10

Ben Horowitz oferă sfaturi cheie privind construirea și rularea unui start-up. El învață cititorii cum să se confrunte cu marile probleme pe care le au majoritatea proprietarilor de afaceri în diferite situații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente