(video) În viitorul apropiat, Ryanair ar putea începe să opereze zboruri din Chișinău

ryanair-reviews-aircraft

Ryanair, cel mai mare operator de zboruri low-cost din Europa, ar putea intra pe piața din Republica Moldova. Despre asta a declarat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer Ryanair, în cadrul unei conferințe de presă la București.

În contextul în care compania avia are piața estică reprezintă un interes pentru companie, Jacobs admite că Ryanair s-ar putea extinde și în Republica Moldova, această întrebare fiind deja pusă pe ordinea zilei.

„Am vorbit chiar ieri despre asta (n.r despre operarea zborurilor de la Chișinău). Eu cred că este o posibilitate absolută, așa cum noi creștem aici (n. r. în România), să fie și asta (Moldova) o opțiune”, a declarat Kenny Jacobs, scrie bani.md

La începutul anului curent, compania irlandeză Ryanair a fost desemnată, oficial, cea mai mare companie aeriană din Europa pe 2016.

Irlandezii au obţinut acest succes graţie unei creşteri de 15% avută la numărul de pasageri transportaţi în 2016. Ryan Air a ajuns la peste 117 milioane de pasageri, devansând compania germană Lufthansa care, anul trecut, a transportat doar 109,7 milioane de pasageri, cifră în creştere cu doar 1,8% faţă de 2015.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente