(video) Un moldovean va juca în primul film live al celebrului actor american Woody Harrelson

collagevit

Regizorul moldovean Vitalie Perciun, care din 2014 s-a mutat cu traiul la Londra, va avea un rol în primul film live al actorului Woody Harrelson. Anunțul a fost făcut de Vitalie Perciun pe pagina sa de Facebook, unde explică că va avea două minute de glorie în prima comedie filmată live.

Vitalie a comunicat pentru diez.md că va juca rolul unui crai și va apărea în aceeași scenă cu actorul Woody Harrelson. „Rolul primit nu este unul clasic, ci unul walk on”, ne spune acesta.

Regizorul moldoven a adăugat că repetițiile sunt în toi și că, deși rolul său este mic, este mândru că este parte a unui proiect inedit, primul film din lume transmis în direct. A mai specificat că experiența este una stresantă, toți fiind conștieți că produsul final va ieși bun datorită muncii de echipă.

Vitalie se află la Londra pentru a-și continua cariera de regizor, dar între timp experimentează, căci în Londra are avantajul de fi necunoscut.

Comedia se numește Lost in London și se va filma la Londra, vineri, la primele ore ale dimineții. Imaginile vor fi transmise în direct în 550 de cinematografe americane, fapt care este posibil datorită diferenței de fus orar.

Pelicula, care este debutul regizoral al lui Woody Harrelson, are la bază o poveste adevărată, care s-a petrecut cu acesta în 2002. Potrivit actorului, a fost o noapte când a avut probleme cu legea și a ajuns în arest, după o petrecere la un club de noapte.

Actorul povestește că în această lună va face ceva fără precedent. „Filmez un film în mai puțin de două ore și transmit totul în direct la cinema. În urmă cu câțiva ani, la Londra, am avut o experiență neplăcută și am hotărât atunci că voi scrie o comedie despre asta. Toți prietenii mi-au spus că este o idee proastă, că va fi un eșec. Așa mi-am dat seama că sunt pe cale să descopăr ceva important”, a declarat Woody Harrelson.

Actorul va juca în filmul transmis în direct alături de Willie Nelson și Owen Wilson, bunul lui prieten, cu care a și colaborat la scenariu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente