Cafenelele Tucano Coffee din Chișinău vor trece printr-o schimbare de design în 2017

IMG_5145-768×512

Binecunoscutul lanț de cafenele „Tucano Coffee” va trece prin anumite schimbări în acest an. Anunțul a fost pe pagina de Facebook a rețelei și presupune îmbunătățirea și redefinirea conceptului de cafea, astfel încât noul concept să meargă pas în pas cu misiunea Tucano.

Astfel, pe lângă faptul că se vrea un nou design al cafenelelor, acestea își vor schimba conceptul și vor deveni niște „Creative Coffee Spaces. „Începem anul 2017 cu veşti frumoase pentru toţi oaspeţii Tucano Coffee: vrem să îmbunătăţim şi să redefinim conceptul de cafenea. Noul concept va merge pas în pas cu misiunea Tucano Coffee: de a introduce noţiunea de Creative Coffee Spaces, un nou model de cafenele. Pentru noi, ele înseamnă mai mult decât spaţii în care se serveşte o cafea bună. Spaţiile noastre creative inspiră şi schimbă în mai bine Echipa, Oaspeţii şi Partenerii noştri. Aceştia devin mai deschişi, mai conectaţi unul cu altul, mai creativi, mai simpli şi green”, se menționează în anunțul companiei.

 

IMG_5123-768x512

 

Conducerea rețelei de cafenele va insista ca spațiile să capete şi un aspect funcţional. „Vrem ca îmbunătăţirile pe care le vom face să fie nu doar estetice, ci şi practice. Pentru asta vrem să creăm un spațiu care îți va sta mereu la dispoziţie. Ca să te simţi liber. Să fii şi mai inspirat. Să ai tot confortul pentru a schimba lumea din jur, chiar şi la o cafea sau un cheesecake.”

De menționat că prima cafenea care va fi refăcută total este Tucano Coffee Costa Rica, cafeneua situată pe strada Puşkin, 15. Iar pentru a face schimbările potrivite şi utile, cei de la Tucano își provoacă și mizează pe cei le pășesc pragul. „Spune-ne, ce crezi că ar fi bine de îmbunătăţit în cafeneaua Tucano de pe strada Puşkin? Poate există un lucru anume care te deranjează şi pe care îl putem face mai bine? O sugestie, o părere, o critică constructivă e mereu binevenită în comentarii sau pe mail: [email protected]”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente