(grafic) Transferă bani rapid, ieftin și comod din Marea Britanie în Republica Moldova

bani
Foto: stocksnap.io

Fie că ești acasă sau muncești peste hotare, ai avut măcar o dată necesitatea de a expedia sau de a primi bani de la cei apropiați. În cazul acestor tranzacții, pentru fiecare dintre noi este important ca banii să ajungă la destinație, iar mai mult decât atât, suntem interesați și de comisioane mai mici, transfer operativ, dar și de suportul calitativ. Spre marea bucurie a clienților, pe piața serviciilor de transferuri bănești există o campanie ce întrunește toate aspectele enumerate mai sus și care se bucură de încrederea celor care deja au beneficiat de serviciile pe care le prestează.

Compania MoneyTo a fost înființată pe data de 21 aprilie 2004 cu sediul la Londra, Marea Britanie. În scurt timp, compania s-a schimbat dintr-un simplu jucător pe piața transferurilor bănești în Republica Moldova, într-un adevărat concurent pentru sistemele clasice de transferuri bănești (Western Union și Money Gram). Scopul principal al companiei este prestarea serviciilor calitative în domeniul transferului rapid de bani. În acest sens, compania MoneyTo are o vastă rețea de filiale în toată lumea, cu peste 190.000 de locații și se regăsește și în Republica Moldova.

Care sunt avatanjele acestei companii?

Compania MoneyTo operează servicii de transferuri bănești în toate băncile din Republica Moldova. Fiind un sistem de transferuri inovativ, compania MoneyTo permite ridicarea transferului în numerar, la orice filială din orice bancă din Republica Moldova, inclusiv orice oficiu al Poștei Moldovei. Mai mult decât atât, compania are unele dintre cele mai mici comisioane de pe piață pentru transferurile în Republica Moldova, de doar 0,49% în cazul în care clientul face transferul online pe site-ul companiei www.moneyto.co.uk, însă minim 1£. Cel mai des, persoanele fizice rezidente din Marea Britanie trimit sume mici (50£, 100£, 200£). Spre exemplu, un transfer de 50 de lire în Republica Moldova îl va costa doar o liră. Aceeași sumă trimisă cu Money Gram va costa 4,50£, cu Western Union – 4,90£ iar cu Azimo va costa 2,99£.

*Datele din tabel au fost preluate de pe site-urile oficiale: moneygram.co.uk, westernunion.com, azimo.com
*Datele din tabel au fost preluate de pe site-urile oficiale: moneygram.co.uk, westernunion.com, azimo.com

Pe lângă comisionul convenabil, cei de la Money To se evidențiază și prin operativitate, or banii transmiși prin intermediul lor ajung în aproximativ două minute la destinație, spre deosebire de celelalte companii cărora le ia mai mult timp pentru a efectua transferul. De exemplu, cei de la Intel Expres vor transmite banii în cel puțin 15 minute, iar Opal Transfers vor efectua tranzacția în aceiași zi dacă transferul a fost efectuat până la ora 12.00 sau a doua zi dacă a fost făcut după această oră.

Un alt aspect ce trebuie luat în calcul este cursul valutar la care sunt tranzacționate transferurile. Pentru o mică comparație, vă propunem să analizați care a fost cursul în baza căruia s-au efectuat tranzacțiile la data de 16 ianuarie curent, Money To deținând și de această dată întâietate în raport cu celelalte companii.

*Datele din tabel au fost preluate de pe site-urile oficiale: moneygram.co.uk, westernunion.com, azimo.com
*Datele din tabel au fost preluate de pe site-urile oficiale: moneygram.co.uk, westernunion.com, azimo.com

Pentru comoditatea clienților, tranzacțiile pot fi efectuate și online, direct de pe site-ul www.moneyto.co.uk sau la telefon (cu condiția ca, clientul să fie deja înregistrat în baza de date sau la unul dintre oficiile companiei). Interfața site-ului este ușor de gestionat, astfel încât permite efectuarea transferurile chiar și de persoanele care nu au experiență anterioară, iar toată procedura nu durează mai mult de cinci minute în cazul în care ești deja înregistrat. Transferurile pot fi achitate în numerar, dar și cu cardul de debit/credit.

Prin intermediul Money To poți transmite orice sumă de bani în peste 50 de țări. Doar în anul 2016 această companie a efectuat peste 40.000 de tranzacții, iar mulți dintre clienții care au beneficiat deja de serviciile lor au devenit clienți fideli datorită operativității, cursului valutar bun, comisioanelor mici, dar și deservirii perfecte. O dovadă în plus sunt și recenziile pe care le oferă clienții acestei companii, Money To fiind apreciat la maximum și reușind să câștige o reputație curată. În 12 ani de activitate, compania a reușit să creeze o echipă ce oferă servicii de calitate și care este dispusă să vă ofere suport 24 de ore din 24, șapte zile din săptămână. Mai mult decât atât, colaboratorii Money To vă pot deservi și consulta în mai multe limbi, printre care se numără limba română, rusă, engleză, letonă, lituaniană și franceză.

Dacă vrei să le trimiți bani celor de acasă, fii sigur că prin intermediul Money To vei beneficia de cele mai bune condiții, iar banii vor ajunge la destinație în siguranță și practic imediat.

* Informația este valabilă pentru transferurile din Marea Britanie în Republica Moldova. Pentru transferurile din Republica Moldova în Marea Britanie (și eventual alte destinații), trebuie să apelați la sistemul UNISTREAM. De asemenea la fiecare companie gen Western Union trebuie de pus o steluta in josul textului și de menționat (conform site-ului la data de 16.01.2017). 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente