(video) Igor Dodon a donat 300 de seturi de carte despre istoria Moldovei studenților de la MGIMO

dodon

În cadrul vizitei la Moscova, Igor Dodon a ținut o prelegere în fața studenților moldoveni care își fac studiile la MGIMO (Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova). Șeful statului a discutat cu studenții despre rezultatele întrevederii pe care a avut-o cu Vladimir Putin, dar și despre soluțiile pentru rezolvarea problemei transnistriene, precum și despre prioritățile sale în calitate de șef de stat.

„Am fost încântat să ascult și să răspund la întrebările studenților. Moldovenii care își fac studiile la MGIMO sunt interesați de problema secțiilor de votare din cadrul alegerilor. M-au întrebat despre posturile de muncă din Moldova și își fac griji că la întoarcerea în țară nu își vor găsi un loc de muncă în funcție de specializarea pe care o au”, a menționat Igor Dodon.

Șeful statului a mai ținut să îi asigure pe tineri că în calitate de președinte este interesat ca tinerii ce își fac studiile peste hotare să se întoarcă acasă și să contribuie la dezvoltarea țării. În încheierea întâlnirii acesta le-a dăruit tinerilor 300 de seturi de carte alcătuite din trei volume ale Istoriei Moldovei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente