(video) „Troubled times” – un nou clip anti-Trump al trupei Green Day

g

Trupa americană de punk-rock Green Day și-a reluat luni atacurile împotriva președintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, printr-un videoclip pentru piesa lor „Troubled Times”, în care este prevestit un regim autoritar și o țară trecută prin foc și sânge, relatează Agerpres.

Prezentat cu ocazia unei zile dedicate activistului pentru drepturile civile Martin Luther King Jr., clipul debutează cu imagini de arhivă de la manifestațiile pentru drepturi egale, înainte de a prezenta imagini cu cei care se opun politicilor anti-imigrație și anti-musulmani ale lui Donald Trump.

Printre numeroasele imagini care se succed în videoclipul realizat de spaniolul Manu Viqueira, pot fi văzute unele cu Martin Luther King plângând și cu activiști pentru drepturile civile bătuți de poliție.

Miliardarul însuși poate fi văzut, dansând, cu un rictus, cu fața înlocuită de flăcări și purtând emblematica șapcă roșie din timpul campaniei sale prezidențiale.

Videoclipul în alb-negru, cu mesaje și imagini scoase în evidență prin roșu și galben, se încheie cu un nor de ciupercă atomică.

Nu este prima dată când formația își manifestă opoziția față de politicile lui Trump. După victoria republicanilor în luna noiembrie, solistul grupului Billy Joe Armstrong l-a atacat frontal pe Trump la decernarea American Music Awards din Los Angeles, strigând: „Nu Trump! Nu KKK! Nu Statelor Unite fasciste!”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente