Studenții, elevii și tinerii activi civic pot participa la un „european cafe” despre Social Media

15977328_1227603567308150_4307133915714838952_n

Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews relansează seria de evenimente destinate tinerilor „European cafe”, în cadrul proiectului transfrontalier „Consolidarea independenței în mediile de comunicare”.

„European cafe” reprezintă întâlniri neformale cu tinerii, în cadrul cărora se aduc în discuție teme de actualitate și interes pentru aceștia. Următorul eveniment va avea loc pe 27 ianuarie, ora 15.00 în incinta iHUB (str. 31 august 1989, nr. 78).

Tema abordată în cadrul acestei întâlniri va fi „Social media – arma cu două tăișuri”. Tineri vor afla de la experți cum pot fi valorificate instrumentele din acest domeniu și cum pot fi evitate capcanele din mediul online. Printre invitați sunt Vlada Ciobanu, blogger, Elena Robu, jurnalistă la portalul Unimedia, Victor Spînu, unul dintre fondatorii aplicației Trolles, Victor Solomon, lector de la egal la egal în cadrul Centrului Internațional La Strada.

La eveniment pot participa studenți, elevi, tineri activi civic în căutare de idei noi, cum ar putea iniția și dezvolta proiecte de impact în mediul online. Pentru cei mai activi participanți vom avea surprize și premii de la organizatori și partenerii evenimentului Bestseller.md.

Participarea la eveniment este gratuită și are loc în baza înregistrării prealabile printr-un mesaj la adresa [email protected], care să includă următoarele informații: nume, prenume, ocupație, vârsta.

Locurile la eveniment sunt limitate. Participanții vor fi acceptați în ordinea trimiterii înscrierii.
Persoana de contact: Rodica Catareu coordonatoare de proiect (022 213 652).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente