ANOFM organizează în primele zile ale lunii februarie un Târgul al locurilor de muncă

anofm

În perioada 01-05 februarie 2017, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va desfășura Târgul locurilor de muncă, organizat în cadrul celei de a XVI-a ediții a expoziției naționale „Fabricat în Moldova” (în incinta CIE „Moldexpo”, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1, Pavilionul Central).

La Târgul locurilor de muncă vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oportunităţi de carieră pentru diferite categorii sociale: şomeri, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Pe platoul Târgului vor fi amplasate posturile de auto-informare electronică, care vor oferi vizitatorilor acces rapid la informaţia despre locurile de muncă libere şi condițiile de ocupare a acestora. Totodată, persoanele în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a negocia cu angajatorii jobul potrivit, de a beneficia de consultaţii privind legislația muncii și relațiile de muncă, precum și de a se informa despre locurile de muncă vacante din mun. Chişinău şi republică.

În aceeași perioadă, va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XI-a, cu genericul „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”. Târgul on-line va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente