(video) „Help me, Human” – Donează pentru îmbunătățirea condițiilor în adăposturile pentru animale

16003274_1580916841926389_1351012631025160303_n
Foto: facebook.com/helpmehuman

O tânără din Chișinău a inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru a îmbunătăți adăposturile pentru animale din Republica Moldova, dar și pentru a putea procura mâncare și medicamente pentru acestea. Campania a fost intitulată „Help me, Human”, iar fiecare doritor poate contribui cu o donație pe site-ul Generosity.com.

„Mereu am fost fata aia mică care obișnuia să ia acasă câinii și pisicile de pe stradă și să aibă grijă de aceste animale, încercând să le găsesc o nouă familie iubitoare. Crescând, am realizat că nu pot ajuta toate animalele fără casă fiind singură. M-am uitat în jur și am simțit cum inima mi se rupe, pentru că odată cu maturizarea mea, am conștientizat și cruzimea de care dă dovada lumea. Oamenilor nu le pasă de cei mai vulnerabili ca ei. Omenie – ăsta e crezul meu!”, menționează Corina.

Fiecare dintre noi poate contribui la crearea unei lumi mai bune. Orice donație este importantă, pentru că doar prin unirea forțelor putem salva animalele care au nevoie de ajutor.

Donațiile pot fă făcute pe Generosity.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente