(doc) Lista celor mai bine plătite 100 de locuri de muncă vacante înregistrate la ANOFM

job

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 13 ianuarie 2017, conform declarațiilor agenților economici. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pot aplica CV-ul pentru una dintre ofertele menționate în listă, accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Salariile oferite de angajatori încep de la minim 5.500 de lei și ajung până la maxim 50 de mii de lei. Printre ofertele disponibile găsim posturi pentru  programatori, contabili, șoferi, cusătorese, hamali ș.a.

Majoritatea angajatorilor se află în Chișinău, dar sunt și câteva oferte din regiune, cum ar fi din Cimișlia, Ungheni, Fălești sau Strășeni.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:

– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului;

– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;

– vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00;

– accesați portalul www.angajat.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente