Jurnal TV anunță că este obligat să-și schimbe sediul și că va avea o nouă grilă de emisie

15585014_10154131975814599_8573956569940425747_o
Foto: Lilu / Facebook

„Începând cu ziua de luni, 16 ianuarie 2017, ora 00:00, postul Jurnal TV va avea o grilă de emisie nouă, fiind păstrate doar câteva produse originale”, se menționează într-o declarație făcută ​conducerea Jurnal Trust Media. Această schimbare vine după ce trustul a fost obligat să părăsească necondiționat sediul pe care-l închiriază de aproape șapte ani.

„Cea mai recentă lovitură pe care am primit-o de la proprietarul clădirii în care avem sediul timp de aproape şapte ani. Pe neprins de veste, dânsul a hotărât să rezilieze unilateral şi necondiţionat contractul de locaţiune, obligându-ne să părăsim sediul într-un termen de 35 de zile. Cine îşi imaginează cât de puţin cum funcţionează o televiziune ştie că este imposibil să respecţi un termen atât de restrâns. Anume pe acest fapt au şi mizat cei care stau în spatele acestei decizii”, se menționează în declarație făcută publică astăzi.

„Declarăm ferm că pe parcursul acestor şapte ani am făcut tot ce ne stă în puteri pentru a promova adevărul, însă lupta cu un sistem oligarhic care şi-a subordonat întregul stat şi toate instituţiile este una inegală. O singură televiziune care activează pe cont propriu şi din mijloace private, fără niciun ajutor din interior sau exterior, nu este în stare să concureze cu cineva care ignoră orice reguli civilizate de joc. Sperăm că noua formulă nu-i va decepţiona pe partenerii şi pe spectatorii noştri fideli. Să opunem, împreună, rezistenţă! Să creăm, împreună, o televiziune nouă, o televiziune a Poporului”, a mai adăugat conducerea Jurnal Trust Media.

Jurnal TV a fost primul post naţional privat cu 100% producţie proprie şi circa 45% producţie autohtonă şi primul post care a încheiat contracte directe cu cele mai mari studiouri şi case de producţie de la Hollywood, în vederea achiziţionării producţiei cinematografice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente