Spotify îi oferă lui Barack Obama un post de „Președinte al playlist-urilor”

barack-obama

Președintele american, Barack Obama, a glumit recent că speră să obțină un post la Spotify atunci când va părăsi Casa Albă, iar serviciul de streaming muzical s-a grăbit să îi facă pe plac, postând pe pagina sa de „Cariere” un anunț referitor la post vacant de „Președinte al Playlist-urilor”, relatează Agerpres.

Potrivit anunțului, cei care aplică trebuie să beneficieze de „o experiență de cel puțin opt ani în conducerea unei națiuni foarte apreciate”, să dea dovadă „de o atitudine prietenoasă și caldă și să dețină Premiul Nobel pentru Pace”.

De altfel, CEO-ul de la Spotify, Daniel Ek, l-a atenționat pe Obama pe Twitter în privința postului — care constă în identificarea de noi idei de playlist-uri — scriindu-i „Am auzit că sunteți interesat de un post la Spotify. Ați văzut asta?”, înainte de a da link-ul la anunț.

În plus, chiar dacă anunțul nu îl menționează direct Obama, el face refererire la unele dintre cele mai cunoscute expresii folosite de acesta, menționând că Spotify este „plin de speranță și întotdeauna deschis la schimbare”.

Obama a distribuit playlist-uri cu muzica sa favorită prin intermediul Spotify începând cu anul 2015, pe aceste liste figurând hituri semnate de Nina Simone, Bob Marley și Mariah Carey.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente