Participă la BEST Hackathon 2017—cel mai mare hackathon pentru studenți

hackathon_media1

Ești pasionat de programare? Fii unul dintre 90 cei mai curajoşi şi talentaţi studenţi! Aplică acum! Părăsește lumea reală pentru 24 h. Fă un pas spre viitor!

BEST Hackathon este evenimentul pe care trebuie să-l ai bifat în lista lucrurilor pe care le faci într-o viață şi în articolul ce urmează afli de ce. Odată cu 2017 cel mai mare maraton din domeniul tehnologiilor ia startul sub sloganul „Code Your Future”.

Oficial pe 4 februarie ai ocazia să evadezi pe 24 h pentru:

  • a-ţi consolida odată în plus cunoştinţele
  • pentru a obţine experienţe noi
  • a rezolva sarcini progresiste
  • a stabili noi parteneriate şi prietenii

Competiţia este divizată în 3 compartimente: desktop app, web development, front-end și back-end. Cei care reușesc să iasă în evidență și să prezinte cele mai bune soluții vor fi premiați. Pentru a te înscrie  la acest concurs trebuie  să completezi un formular de înregistrare.

Nu ezita! Adaugă amintiri şi poze la albumul vieţii!

Aplică aici!

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook BEST Chișinău.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu compania Pentalog, Universitatea Tehnică a Moldovei, Academy+, Minitipograph, ILVI-PAC, Alfa-Nistru, Kaufland, AXA Management, Vertigo și StarNet. Partener General BEST Chişinău – Tekwill în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC” susținut de către USAID.

*BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei  din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente