PL despre retragerea din partid a lui Șalaru: „Nu a fost depusă nici o cerere. A demisionat doar pe Facebook”

partidul liberal
Foto: facebook.com/liberalparty.md

Fostul ministru al apărării, Anatol Șalaru a anunțat astăzi pe pagina sa de facebook că a demisionat din calitatea de membru al Partidului Liberal. Cu toate acestea, PL menționează într-un comunicat de presă prin care menționează că la sediul Organizației Teritoriale Buiucani a PL, nu a fost depusă nici o cerere din partea lui Anatol Șalaru.

Conform art. 22, alin. (2) din statutul Partidului Liberal: „Renunţarea la calitatea de membru se face în baza depunerii unei cereri, în formă scrisă, care împreună cu legitimația de membru se depun către organizaţia primară din care face parte membrul, pentru a fi scos de la evidență”.

”La sediul Organizației Teritoriale Buiucani a Partidului Liberal, nu a fost depusă nici o cerere din partea lui Anatol Șalaru. Acesta a hotărât să „demisioneze”, pe Facebook, acolo unde a „trudit” în ultimile luni. Așadar, „cererea de demisie” a lui Anatol Șalaru poate fi examinată de conducerea Facebook”, se menționează în comunicat.

La baza deciziei de demisionare a lui Anatol Șalaru stă transformarea partidului într-un SRL „administrat după bunul plac al lui Mihai Ghimpu”. Amintim că preşedintele Igor Dodon l-a demis pe Anatol Șalarul din funcţia de ministru al Apărării pe 27 decembrie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente