Oportunitate! Tinerii specializați în agricultură sunt așteptați la studii postuniversitare în Ungaria

agricultura

S-a deschis procesul de aplicare pentru bursele de studii în agricultură la Universitatea Szent István oferite în comun de FAO și Guvernul Ungariei.

Un grup de 30 de tineri profesioniști, cu experiență în agricultură, vor avea șansa să-și îmbunătățească cunoștințele, să acumuleze experiență și să-și crească șansele în carieră prin intermediul studiilor postuniversitare finanțate integral în cadrul programului de burse al FAO-Ungaria.

În cel de-al 10-lea an de existență al programului de studii de masterat FAO-Ungaria, vor fi oferite burse pentru cursuri predate în limba engleză la renumita universitate Szent István din Ungaria. Cursurile vor acoperi subiecte ce țin de dezvoltarea rurală și agrobusiness, horticultură și gestionarea apei în agricultură.

„Sunt foarte recunoscător pentru această oportunitate, și pentru sprijinul acordat”, a declarat Nenad Peric din Bosnia și Herțegovina, un absolvent recent al programului. „Am șanse mari în obținerea primului meu loc de muncă în curând.”

În cadrul programului pot aplica cetățeni, precum și rezidenți din următoarele state: Afganistan, Albania, Algeria, Angola, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Burkina Faso, Ciad, Egipt, Etiopia, Gambia, Georgia, Ghana, Iordania, Kazahstan, Kenya, Kosovo *, Kârgâzstan, Laos, Liban, Macedonia, Madagascar, Mali, Myanmar, Moldova, Mongolia, Muntenegru, Namibia, Nigeria, Coreea de Nord, Palestina, Filipine, Serbia, Somalia, Sudan, Tadjikistan, Turkmenistan, Uganda, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam, Yemen.

Termenul limită de aplicare: 28 februarie 2017.

Întrebările referitor la program sau procesul de aplicare pot fi transmise către FAO la adresa de email:  [email protected].

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente