Moldcell – lider la portare. Păstrează-ți numărul de telefon și beneficiază de cele mai avansate tehnologii

960×480

Moldcell rămâne liderul pieței de comunicare mobilă. Timp de trei ani și jumătate de la lansarea serviciului, 138 de mii de moldoveni au beneficiat de serviciul de portabilitate a numerelor, iar 60% sau 83 de mii au ales Moldcell.

Inovațiile, onestitatea și grija pentru clienți sunt valorile care au adus Moldcell în topul preferințelor utilizatorilor. Și ofertele avantajoase sunt un atu incontestabil al Moldcell. Acum, în top sunt ofertele cu mult Internet: pentru doar 110 lei, cu Giga Ofertă, vorbești nelimitat în rețea, ai 120 de minute naționale sau internaționale și 3Gb de Internet, în plus, poți viziona online gratuit, timp de o lună, filme și peste 70 de posturi de televiziune cu aplicația Moldcell TV.

Ca să te poți bucura din plin de tehnologiile noi, Moldcell îți oferă un portofoliu vast de și smartphone-uri cu reducere de până la 40%, inclusiv 4G, gadgeturi smart și accesorii moderne.

Сu programul de loialitate Mclub, chiar din prima zi în rețea, profiți de 3% reducere la întreaga gamă de telefoane și -10% din cost la toată lista de accesorii și gadgeturi. În afară de reducerile la dispozitive, cu Mclub, mai ai discount de până la 80% la restaurante și cafenele, saloane de frumusețe și la distracții – mai mult de 160 de oferte!

Moldcell știe ce înseamnă grijă și atenția la nevoile clienților, aici utilizatorii primesc ceea de ce au nevoie, iar ca să fie mai aproape de tine, Moldcell a creat magazinul online și o rețea de reprezentanțe în toată țara. Atunci când lumea devine tot mai digitalizată și trăiește online, e important să ai acces permanent la mult Internet mobil de mare viteză. Pentru aceasta Moldcell oferă cele mai bune soluții în raport calitate-preț.

Intră AICI și află cum treci la Moldcell, păstrând numărul de telefon pe care-l cunosc rudele și toți prietenii tăi, și beneficiază de cele mai avansate tehnologii în domeniul comunicațiilor mobile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente