Anatol Șalaru a demisionat din calitatea de membru al PL. „A fost o decizie extrem de grea, dar absolut necesară”

salaru

Fostul ministru al apărării, Anatol Șalaru a anunțat astăzi pe pagina sa de facebook că a demisionat din calitatea de membru al Partidului Liberal. La baza decizia stă transformarea partidului într-un SRL „administrat după bunul plac al lui Mihai Ghimpu”. Mai jos vedeți mesajul integral postat de fostul ministru.

„Astăzi am demisionat din calitatea de membru al PL, partid pe care l-am fondat în urmă cu 24 de ani. A fost o decizie extrem de grea, dar absolut necesară.
Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt multiple și în general cunoscute, atât de membrii Partidului Liberal cât și de dumneavoastră. Transformarea Partidului Liberal într-un SRL administrat după bunul plac al lui Mihai Ghimpu, ducerea în derizoriu și compromiterea idealurilor naționale, jocul duplicitar făcut la alegerile prezidențiale, refuzul de a accepta reformarea și deschiderea partidului către oameni noi, doar pentru a-și putea păstra fotoliul de președinte, sunt câteva din motivele ce au stat la baza deciziei mele.
Cu toate acestea, lupta pentru idealul național al tuturor românilor trebuie sa continue!
Unirea se face nu se dezbate. Deci, sa o facem!”, a scris Șalaru.

Amintim că preşedintele Igor Dodon l-a demis pe Anatol Șalarul din funcţia de ministru al Apărării pe 27 decembrie 2017. Demiterea a avut loc în urma demersului înaintat instituţiei prezidenţiale de preşedintele PL, Mihai Ghimpu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente