Vacanță prelungită pentru elevii școlilor din Hîncești până la îmbunătățirea condițiilor meteo

elevi

Astăzi, la 08 ianuarie 2017 a avut loc ședința extraordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Hîncești privind situația creată în raion în condițiile meteorologice nefavorabile. În rezultatul analizei informației parvenite despre situația în raion, Comisia pentru Situații Excepționale a decis:

#1. Să sisteze activitatea instituților preșcolare și a treptei primare începând cu data de 09 ianuarie 2017 până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

#2. Să deschidă două saloane în Spitalul raional Hînceși pentru adăpostirea, hrana și supravegherea medicală a persoanelor social vulnerabile în perioada înregistrării condițiilor meteo nefavorabile.

#3. Să deschidă un salon în Secția de Gereatrie din s.Nemțeni pentru adăpostirea, hrana și supravegherea medicală a persoanelor social vulnerabile în perioada înregistrării condițiilor meteo nefavorabile.

#4. Să deschidă două saloane în Spitalul s.Cărpineni pentru adăpostirea, hrana și supravegherea medicală a persoanelor social vulnerabile în perioada înregistrării condițiilor meteo nefavorabile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente