(video) Michelle Obama a susținut ultimul discurs în calitate de Prima Doamnă a SUA

michelle-obama-1024

Michelle Obama, soția președintelui în exercițiu al SUA, al cărui mandat se va încheia pe 20 ianuarie, a adresat un mesaj puternic și emoționant tinerilor.

„Vreau că tinerii americani să știe că sunt importanți. Deci, nu vă fie frică. Mă auziți, tinerilor? Să nu vă fie teamă! Fiți concentrați, determinați, plini de speranță. Fiți puternici. Obțineți o educație bună. Apoi folosiți educația pentru a construi o țară demnă de dorințele voastre. … Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieții mele și sper că v-am făcut mândri”, a spus Michelle Obama.

Mai jos priviți discursul integral:

Michelle Obama a susținut ultimul ei discurs de la Casa Albă, în cadrul unei ceremonii în care a fost premiat „consilierul școlar al anului”, ceremonie pe care ea a inițiat-o în 2015.

Prima Doamnă a SUA se bucură de o popularitate foarte ridicată în Statele Unite. În timpul celor două mandate ale lui Barack Obama, Michelle a inițiat mai multe campanii, printre care și unele privind o alimentație sănătoasă, însoțită de mișcare, precum și despre educația tinerelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente