(video) Solistul britanic Ed Sheeran revine cu două noi single-uri

ed_sheeran

Cântarețul britanic Ed Sheeran a pus capăt unei perioade de aproape doi ani de pauză în cariera sa muzicală lansând vineri două noi single-uri, „Shape of You” și „Castle on the Hill”, relatează Agerpres.

„Pentru că am lipsit ceva timp iată acum două single-uri, în loc de unul”, a scris cântărețul de 25 de ani, câștigător al premiilor Grammy și BRIT Award, într-o postare pe Twitter.

„Shape of You” a fost scris inițial pentru Rihanna, dar Sheeran a declarat pentru emisiunea „Breakfast Show” de la BBC Radio 1 că s-a răzgândit pe măsură ce a avansat cu versurile.

Ed Sheeran, care a devenit unul dintre cel bine vânduți artiști britanici în ultimii ani și care a scris cântece pentru One Direction, Taylor Swift și Justin Bieber, nu a spus dacă după lansarea celor două single-uri va urma și un album.

Cele două cântece sunt primele lansate de Sheeran după „Photograph”, în mai 2015. El a declarat pentru BBC că își petrece timpul liber călătorind, întrucât „nu am văzut niciodată mai mult decât hoteluri, săli și câte un bar” în timpul turneelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente