Recomandări de evenimente 18+ pentru ziua de joi, 5 ianuarie

evenimente1
Foto: Ben White

Ziua de joi are câteva evenimente mai speciale, de la rezolvarea problemelor Chișinăului la recitarea poeziilor erotice. Iată lista noastră de recomandări.

#1. Consultări publice referitor la reamenajarea spațiului Restaurantului Doina din Parcul Valea Trandafirilor

Joi, 5 ianuarie, ora 10.00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Botanica, str. Teilor, 10, vor avea loc consultări publice asupra proiectului „Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenului cu numărul cadastral 0100101265 din str. Trandafirilor, 6” – construirea complexului locativ multietajat în locul restaurantului „Doina” în parcul Valea Trandafirilor.

#2. Recital de poezie erotică – Dezastru Color (18 +)

Autoarea cărții „Bolnavă de dor” – Corina Bezdîga şi „Rooms Restaurant & More”, organizează o seară specială cu recital de poezie erotică/ romantică (autoarea versurilor – Corina Bezdîga) şi muzică live autohtonă. La ora 19:00 la ROOMS, detalii în eveniment.

#3. Movie Night – The Darjeeling Limited

Atunci când vine Revelionul, fiecare dintre noi, începe să scrie următorul volum al cărții, despre viața lui. Tucano Coffee întotdeauna tinde spre călătorii și descoperirea de noi spații și locuri noi. În cazul în care sunteți cu noi, apoi vino la seara de film. De data această, vă vom arăta un film interesant, un film despre călătorii The Darjeeling Limited. The Darjeeling Limited- este un munte a bagajelor, pictat cu animăluței amuzante, coupe portocalii și frumoasa-conductor într-un sari albastru, este povestea a trei frați care călătoresc în India pentru a găsi sensul vieții și pentru a restabili legăturile familiale. Un pic trist, un pic distractiv, un pic melancolic, un film bun a lui Wes Anderson. La ora 19:00, la Tucano Brasil, detalii pe Facebook.

#4. Playboy PARTY

O petrecere cu jocuri Playboy, cu începere de la ora 21:00, la Deja Vu, intrarea 200 lei, detalii în eveniment.

#5. Little FryDay cu bădia Traian

Programul serii: ghetto hăitură, frigărui din beat-uri grase, idei nechibzuite post-mahmureală, surprize-surprize. La ora 21:00, la Spălătorie, intrarea – 10 lei, detalii pe Facebook.

#6. Assassin’s Creed: Codul Asasinului 3D

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică. Detalii pe Cinema Patria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente