Încep înscrierile pentru concursul de frumusețe Miss ASEM 2017. Cum poți participa

asem2
Foto: e-sanatate.md

Academia de Studii Economice a Moldovei şi Senatul Studenţesc al ASEM organizează cea de-a XV- a ediţie concursului de frumuseţe şi inteligenţă „ ASEM – Viitoarea Femeie de Afaceri”, tinerele aspirante la titlul de ,,cea mai frumoasă domnişoară care va reprezinta ASEM-ul în anul 2017”.

Înscrierile pentru Preselecţia Miss ASEM  2017 se vor  putea realiza în două moduri: fie prin trimiterea unui e-mail cu formularul de aplicare la adresa: [email protected], care trebuie să conţină cel puţin trei fotografii şi datele personale ale concurentei, până în data de 31 ianuarie 2017  sau prin completarea formularului tip,  care vor fi distribuite la decanatele facultăţilor din cadru instituţiei.

Aici găsești formularul: Formular de participare Miss ASEM 2017

Fără defilări în costume de baie

Adriana Cazac, Miss ASEM 2016
Adriana Cazac, Miss ASEM 2016 Photo Credit: Promotime

Pentru organizarea şi realizarea acestui concurs de frumuseţe şi inteligenţă, echipa organizatorică a Senatului Studenţesc, atrage parteneri şi sponsori, astfel încât participantele nu suportă absolut cheltuieli financiare, ca spre ex: asigurarea cu vestimentaţie, machiaj, coafură, etc.

Juriul este obiectiv şi imparţial, fiind compus din 10-15 persoane din diferite domenii, reprezentanţii sponsorilor evenimentului, personalităţi din domeniul afacerilor, politică, artă, vedete, etc.

Probele concursului vor scoate în evidenţă calităţile de frumuseţe, inteligenţă, ingeniozitate şi reprezentarea unei adevărate femei de afaceri. Nu vor fi probe de defilare în costum de baie!

Finala proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie-începutului lunii aprilie la unul din cele mai selecte localuri din Chişinău, iar câştigătoarea va beneficia, pe lângă cadourile acordate de organizatori şi sponsorii concursului şi de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion şi frumuseţe din Chişinău.

Reamintim ca în cadrul proiectului finalistele care vor participa la concurs vor fi zece la număr şi vor fi selectate la o preselecţie organizată pentru toate aplicantele la data de 3 februarie 2017.

Adriana Cazac, Miss ASEM 2016
Adriana Cazac, Miss ASEM 2016

Anul precedent câştigătoarea a fost desemnata Adriana Cazac, masterandă în anul I la programul de master: ,,Finanțe Publice și Fiscalitate” din cadru Școalii Masterale de Excelență în Economie și Business, ASEM.

Accesul la eveniment se va  face exclusiv pe baza biletelor dar şi listei de invitaţi.

Scopul concursului este de a ridica spiritul participativ al studentelor şi interesul lor faţă de activităţile extracurriculare, în ceea ce priveşte dezvoltarea personală. Pe de altă parte, concursul este o posibilitate de promovare a imaginii femeii în afaceri şi de a evidenţia abilităţile participantelor de bun întreprinzător.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente