Ți-a planificat de mai mult timp să înveți limba engleză sau să ți-o îmbunătățești pe cea care deja o știi, și totuși mereu apare ceva în cale? Nu aștepta mult, rezervă-ți acum un loc în grupele din ianuarie 2017 la Centrul de Limba Engleză „METHODUS”.

Opțiunile pe care le ai:

#. Cursuri de grup – pentru persoanele care vor să învețe limba engleză într-un mediu sănătos și constructiv

#. Cursuri în weekend – pentru persoanele mai ocupate dar foarte dedicate

#. Pregătire pentru BAC– pentru cei motivați să aibă nota 10 la examen

#. Engleza Conversațională – pentru cei care visează mult și vor să-și materializeze visele

METHODUS

Centrul de Limbă Engleză „METHODUS”

Programul cursurilor

NIVEL  ELEMENTARY: Luni, Miercuri, Vineri, ora 10:00; 16:00;
NIVEL ELEMENTARY: Marti, Joi, ora 10:00; 14:00; 16:00; 18:00
NIVEL PRE-INTERMEDIATE: Luni, Miercuri, Vineri, ora 10:00; 18:00
NIVEL INTERMEDIATE:  Luni, Miercuri, Vineri, ora 18:00

Cursul de limba engleză durează 8 săptămâni. O grupă are un număr maxim de 8 persoane. Cursurile încep de la 11 și 12 ianuarie 2017. Vă puteți înscrie aici: www.methodus.md

Profesorii din Centrului de Limbă Engleză „METHODUS” sunt cadre calificate cu experiență și practică în afara țării, iar certificatele obținute la sfârșitul cursurilor sunt aprobate și acreditate de către Ministerul Educației al Republicii Moldova.

Profesorii de la centru te pot ridica de la nivelul A1 (începător) la C2 (utilizarea competentă a limbii engleze).

Pentru mai multe detalii contactați: +(373)22-837-207 / 068-67-97-98 / 079-99-35-25, sau veniți la adresa: str. V. Pîrcălab 45,of.416

Despre centrul care oferă cursurile

Centrul de Limbă Engleză „METHODUS” a fost fondat 2014 șiorganizează cursuri de limba engleză pentru adolescenți și maturi, adresat persoanelor care doresc să folosească limba engleză în diferite situații: călătorii, socializare, corespondență cu dificultate medie/mare, la serviciu etc.

La dispoziția studentului sunt puse tehnologii moderne de predare pentru rezultate cât mai bune. „METHODUS” oferă clienţilor cursuri stimulative, structurate în lecţii relevante şi interesante, care se desfăşoară într-un mediu atrăgător şi confortabil.

cursuri3

Centrul de Limbă Engleză „METHODUS”

Centrul METHODUS se bucură de o reputaţie pe care a dobândit-o pe bună dreptate, datorită profesionalismului echipei de traineri şi modului inovativ de predare, atât pe parcursul cursurilor de limbi străine, organizate în variantă club (6-8 persoane), în variantă individuală (trainer-cursant), precum și în cadrul cursurilor de limbi străine pentru companii.

Detalii despre companie pe pagina de Facebook „METHODUS”