Recomandări de evenimente pentru ziua de miercuri, 4 ianuarie

evenim
Foto: Noah Hinton

Anul 2017 a început, și încet-încet încep să apară și evenimentele de după Anul Nou. Miercuri nu e o zi foarte activă, însă totuși iată lista noastră de evenimente.

#1. Spectacolul „Peppi Ciorap Lung”

O veste minunată pentru cei mici – „Pepi Ciorap Lung”, una dintre cele mai îndrăgite poveşti a copiilor din întreaga lume, revine pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” începând cu luna ianuarie, cu începere de la ora 12:00, detalii pe tnme.

#2. Dorian Gray

Teatrul „Geneza Art” vă invită la spectacolul DORIAN GRAY, după celebrul roman de Oscar Wilde „Portretul lui Dorian Gray”. Cu începere de la ora 18:30, detalii pe Facebook. 

#3. Spectacolul „Storcătorul de fructe”

„Storcătorul de fructe” reprezintă o privire dintr-o parte la majoritatea familiilor din societatea modernă. Acţiunea piesei are loc într-un apartament în care cei apropiaţi locuiesc împreună: bunicul, bunica, mama, tatăl, fiica, ginerele, socrii, un bebeluș. E o piesă despre comunicare. Cu începere de la ora 18:30, la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, detalii în eveniment.

#4. Filmul Viking la Cinema Patria

Evul Mediu timpuriu. Timpul săbiilor grele și legilor de sânge. Clanul de la putere este în dispută. Vina pentru moartea accidentală a fratelui a căzut pe Marele Duce. După lege, fratele “bastard” trebuie să se răzbune. Dar pentru că a refuzat, el va plăti cu tot ce a avut, deoarece “pentru pace este nevoie de mai multe săbii decât pentru războiul”. Detalii pe pagina oficială

#5. Filmul Pasagerii la Cinema Patria

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva. Detalii pe patria.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente