Dacă ești voluntar sau coordonator de proiect, participă la un training în Anglia

n010a_564935355
Foto: invento.md

INVENTO apelează la tineri pentru a-i încuraja să participe la cursurile „EUROIMPACT”, care vor avea loc în Newcastle-upon-Tyme pe 2 și 9 martie 2017.

„EUROIMPACT” este un proiect implementat de Opportunity UK și GEYC România, sub patronajul Erasmus+, a cărui scop este să ajute participanții să-și mărească impactul proiectelor și să producă un efect de lungă durată al acestora. (*INVENTO este un partener oficial al organizării acestui proiect).

Criterii de eligibilitate:

# Participanții trebuie să fie tineri angajați, coordonatori de proiect și/sau voluntari. Să fie traineri experimentați și/sau mediator, care deja a implementat un proiect pentru tineri.

# Participanții trebuie să aibă experiență de voluntariat și în proiecte internaționale.

# Este necesară posedarea fluentă a limbii engleze.

Mai multe despre proiect puteți citi AICI.

Important:
Costurile de călătorie vor fi rambursate participanților la transmiterea documentelor care dovedesc cheltuielile efectuate. Bugetul limită pentru un participant din Moldova reprezinta 360 EURO.

Pentru a participa la acest proiect, trebuie doar să completezi acest formular până la 8 ianuarie. Pentru mai multe detalii sau eventuale întrebări, nu ezitați să luați legătura cu organizatorii la [email protected] sau pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente