(video) Incident la miezul nopții! O tânără de 26 de ani a fost jefuită și atacată în plină stradă

nve00023-700×352

Un tânăr de 22 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de oamenii legii după ce a atacat și a jefuit o fată în plină stradă. Incidentul a avut loc pe strada Petru Zadnipru a sectorului Ciocana, în jurul orei 00.30, când victima de 26 ani se deplasa singură pe trotuar.

Potrivit tinerei, individul ar fi atacat-o prin surprindere, aplicându-i lovituri cu picioarele. În geantă se aflau bani, telefonul mobil şi alte bunuri materiale în valoare de peste 7 500 lei.

Momentul jafului a fost observat de către nişte trecători, care au alertat imediat Poliţia şi au intervenit la reţinerea făptaşului. Ulterior, individul a fost reţinut de către poliţişti în curtea unui bloc de locuit, unde încerca să se ascundă, fiind încătuşat şi escortat a Inspectorat pentru audieri. Acesta nu se află la prima abatere.

Bunurile sustrase au fost returnate victimei, iar individul reţinut pe un termen de 72 de ore şi cercetat penal pentru jaf. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente