(foto, video) Noapte grandioasă la Bălți! Vedete ale estradei autohtone, discotecă și cadouri pentru copii

balti

O adevărată feerie a avut loc în noaptea de 31 decembrie, în piața principală din Bălți, unde zeci de mii de persoane s-au adunat la invitația primarului capitalei de nord a Moldovei, Renato Usatîi pentru ca împreună să întâlnească Anul Nou. Un concert grandios, discotecă, distracție la maxim și cadouri pentru copiii, care au venit la sărbătoare cu părinții lor, au confirmat: „Bălți și în 2017 a devenit capitala celui mai frumos Revelion din Moldova”.

Primarul orașului i-a felicitat pe locuitorii Bălțiului și oaspeții acestuia. Mesajul acestuia a fost retransmis de pe un  un panou TV enorm. Felicitarea a fost transmisă din Moscova și a avut loc în timp ce acelea ceasornicului Kremlinului au bătut ora 00.00.

balti1

Dragi prieteni, dragi compatrioți! Peste câteva minute vom întâlni anul 2017. În aceste clipe timpul parcă se oprește, iar lumea în jurul nostru devine mai luminoasă, mai bună. Indiferent de cum a fost anul care a trecut, noi uităm de îngrijorările noastre și întâlnim viitorul cu inima ușoară. Multe rămân pe planul doi și noi în mod deosebit începem să simțim autenticitatea adevăratelor valori. Patria, dragostea, familia, prietenia – sunt cele mai importante care ne unesc”, a precizat în mod deosebit în adresarea sa, Renato Usatîi.

În mesajul său, Primarul de Bălți s-a referit și la situația ce ține de Partidul Nostru, nemijlocit el vorbind de presiunile care se fac asupra formațiunii și a membrilor săi.

balti2
Mi-aș dori foarte mult ca în anul viitor ca toată societatea să conștientizeze cît e de mizer, necorect și periculos pentru viitor. Din păcate, eu întîlnesc 2017 departe de familie, oamenii dragi. Departe de voi toți, departe de locuitorii orașului Bălți. Se depun eforturi ca eu să fiu distrus pentru poziția mea față de nedreptățile care le face regimul de la guvernare. Sunt convins însă că nu le va reuși”, a mai spus Primarul.

balti3

Usatîi s-a referit și la schimbările frumoase ce au loc în Bălți, chiar dacă este nevoit să lucreze departe de patrie.

Promit că atât timp cît orașul va fi condus de echipa noastră se va face totul pentru a îmbunătăți viața locuitorilor. Noi niciodată și nimănui nu vom permite să întreprindă acțiuni de corupție, așa cum e în toată țara. Nu trebuie să uităm, că avem încă mult de muncă și o putem face doar împreună. Timpul cînd vom fi liniștiți pentru viitorul oamenilor dragi cu siguranță va veni, iar sufletul meu a fost și este în Moldova. Să știți, eu niciodată nu o să vă trădez și încă cred că Moldova îi sortită succesului”, a mai spus liderul PN.

În noaptea dintre ani, programul festiv a fost susținut de către Natalia Gordienko, Ionel Istrati, formațiile LUME, „SunStroke Project”, „EDICT”, la ora 00.00 au avut loc focuri de artificii de senzație, iar discoteca a durat pînă dimineața.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente