(video) Mannequin Challenge în Moldova. Iată cine a acceptat provocarea globală

collageman

Febra Mannequin Challenge ia amploare, iar tot mai multe instituții publice și angajații său sunt suprinși „înghețați”. Trendul viral a ajuns și în Moldova , mai jos vedeți cine a aceptat provocarea în 2016.

#1. Poliția de Frontieră din Moldova

La punctul de trecere Sculeni cinci jurnaliști, cinci operatori, trei bloggeri și mai mulți poliști de frntieră „au înghețat”. În imaginile video putem observa că fiecare participant a rămas nemișcat în timp ce efectua o acțiune: controlul documentelor, verificarea mijlocului de transport, un stand up, discuții între polițiștii de frontieră, fotosesie ș.a..

#2. Participanții celei de-a XI-a ediții a Vernisajului Vinului

Dacă toată lumea e nebună după Mannequin Challenge, această provocare a ajuns și la evenimentele mondene din Chișinău, mai exact la ultima ediție a Vernisajului Vinului – „Vernisajul Magic”.

#3. Detașamentul de salvatori și pompieri Centru

Angajații acestui detașament au fost suprinși „înghețați”, timp de aproximativ două minute.

#4. Inspectoratul General de Poliție

Provocarea #MannequinChallenge a fost acceptată și de angajații Inspectoratului General de Poliție, care au fost surprinși „înghețați” la locul de muncă. Printre participanți se regăsesc și şeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, dar şi alţi oameni ai legii.

Mannequin Challenge este o nouă tendință virală pe Internet. Aceasta constă într-un video în care oamenii rămân înghețați în acțiune la fel ca manechinele în timp ce este înregistrat un filmuleț. De obicei, pe fundal se aude piesa „Black Beatles” de Rae Sremmurd .

Hashtag-ul #MannequinChallenge a fost utilizat pe popularele platforme sociale Twitter și Instagram. Se presupune că fenomenul a fost început de către studenți din Jacksonville, Florida, pe 12 octombrie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente