(video) Mesajul lui Pavel Filip cu prilejul sărbătorilor de iarnă. „Eu ştiu că familiile nu se hrănesc cu reforme”

filip
Foto: Captură video

Prim-ministrul Pavel Filip a venit cu un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă în adresa cetățenilor Republicii Moldova. Acesta a avut un mesaj pentru cetățenii din țară, dar și pentru cei din diasporă.

„Eu ştiu foarte bine, şi nu din auzite, că anul care tocmai se încheie, nu a fost unul uşor pentru familiile din Republica Moldova. Pentru cei din ţară a fost un an cu multe neajunsuri, iar pentru cei din afară a fost cel puţin la fel de greu ca şi tot atâtea petrecute departe de casă. Salariile şi pensiile nu ajung încă pentru un trai decent, tarifele la serviciile comunale nu sunt încă pe potriva veniturilor oamenilor. Situaţia rămâne precară în spitale, iar oamenii nu sunt pe deplin motivaţi să revină acasă”, a spus premierul.

„Eu ştiu ca şi dumneavoastră că familiile nu se hrănesc cu reforme şi că bunăstarea nu vine bătând din palme. Ea vine cu muncă, cu sacrificii și cu perseverenţă. Dar vă asigur că eu şi echipa mea suntem foarte hotărâţi să facem tot ce trebuie pentru ca această bunăstare să ajungă în fiecare casă, pe fiecare masă, în viaţa fiecărui cetăţean. Aveţi încredere în noi. Noi nu promitem minuni, şi ne ferim de populism. Vom face doar ceea ce trebuie pentru ca Moldova să reușească, iar cetățenii ei să trăiască mai bine”, a mai spus Filip.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente