7 site-uri care îți stârnesc interesul și de care cel mai probabil nu ai auzit

2-2

Unul dintre aspectele pozitive ale Marelui Internet este acela ca mereu găsești informații noi și de care cel mai probabil nu ai auzit niciodată.

Dacă ai niște timp de pierdut și vrei să accesezi câteva site-uri geniale care o să-ți stârnească interesul, atunci te invităm să arunci o privire pe lista făcuta de utilizatorii Reddit, scrie metropotam.ro.

Iată despre ce e vorba:

1. www.gifgif.io

Acest site te lasă să transformi orice clip de pe Youtube într-un gif, fără watermark.

2. www.edx.org

Vrei sa înveți ceva nou? edX prezintă o listă de cursuri care au loc la universitățile din jurul lumii.

3. www.howmanypeopleareinspacerightnow.com

Site-ul acesta poate fi foarte bine folosit dacă vrei să ai parte de o discuție interesantă în grupul tău de prieteni. Aici poți afla numele și job-urile celor care se află în spațiu la momentul respectiv și de cât timp sunt acolo.

4. privnote.com

Ai ceva de spus rapid și esti mai coerent în scris, dar nu ai vrea ca cele notate de tine să rămână într-un mail sau pe o rețea socială? Ei bine, Private Note te lasă să scrii un mesaj cuiva, mesaj care se va distruge automat în fața ochilor destinatarului.

5. www.duolingo.com

Ai nevoie să înveți o limbă străină? Site-ul acesta cu asta se ocupă și este GRATIS. Poți alege din 22 de limbi, iar lecțiile includ exerciții de vorbit, citit și ascultat.

6. www.supercook.com/#/recipes

Știi zilele când te uiți în frigider și ai la îndemână doar câteva ingrediente din care nu-ți vine să faci nimic de mâncare, desi ți-e foarte foame? Site-ul te invită să introduci ingredientele pe care le ai și apoi îți va da o rețetă ușor de făcut în baza lor.

7. findtheinvisiblecow.com

Nu inveți nimic din acest site, însă foarte mulți utilizatori de Reddit l-au recomandat și plus de asta provoacă dependență. Ce trebuie sa faci? Să-ți miști cursorul de la mouse și să găsești vaca invizibilă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente