(video) Spot emoționant de sărbători: „Cea mai frumoasă călătorie se termină în brațele celor dragi”

brate

Perioada de sărbători este timpul când companiile caută prin sentimente și pun în spoturi ceea ce găsesc acolo. Acest lucru nu face excepție nici pentru instituțiile din Moldova. Recent, compania Avia Invest a lansat unul din cele mai emoționante spoturi publicitare din acest decembrie 2016.

În ajun de sărbători, dorul de oamenii dragi se accentuează, mai ales dacă distanța dintre tine și ei este mare. Miile de moldoveni plecați peste hotare fac tot posibilul să revină acasă, pentru a-și îmbrățișa părinții, copii, soții, prietenii, rudele.

Sărbătorile de iarnă îi adună pe toți în jurul bradului împodobit, or Crăciunul și Revelionul nu pot fi celebrate în afara familiei. Cu aceste gânduri, Compania Avia Invest a creat o atmosferă feerică pentru toți pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău și a publicat un spot publicitar plin de emoții pozitive, care-i invită pe moldoveni să revină acasă de sărbători, indiferent de kilometrii care îi despart de apropiați. „Cea mai frumoasă călătorie se termină în braţele celor dragi. Veniți acasă! Noi Vă iubim”, ne spun reprezentanții companiei Avia Invest.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente