Recomandări de evenimente pentru ultima zi de joi din 2016, 29 decembrie

luminite

Înainte de Anul Nou, se organizează mai puține petreceri, totuși am reușit să găsim câteva pentru voi. Distracție plăcută.

#1. Film and English Discussion Club with Tony: „Fed Up”

Film gratis și discuții despre film, la ora 18:00, la American Language Center de la Buiucani (str. Ion Creanga 16/2). Detalii pe Facebook.

#2. Vis de iarnă! Alex Calancea Band & Orchestra Fraților Advahov

După cum au promis, Alex Calancea Band și Orchestra Fraților Advahov revin cu un spectacol dedicat sărbătorilor din această iarnă. „Vis de iarnă” este o călătorie în lumea magiei, poveștilor și cântecelor care vor ninge peste cei prezenți în sală. La ora 19:00, la Filarmonica Națională, detalii în eveniment. 

#3. Little Friday: Открой свой скрытый Потанцевал

Undrea, cel mai cu sărbători fiu al anului, te invită să petreci unul din ultimile partyuri ale lui 2016 alături de Ministerul Subculturii și Spălătorie. Iar ca să te convingem că seara de 29 decembrie trebuie să o petreci alături de noi. La ora 21:00, la Spălătorie, detalii pe Facebook. 

#4. Open Mic in Albion

Clubul Albion este în căutare de noi talente (și de asemenea invită deja bine-cunoscuții prieteni muzicieni) și invită pe toți la ultima seară Open Mic din acest an pe 29 decembrie! La ora 20:00, la Albion, detalii în eveniment. 

#5. Spectacolul „Martiri”

„Martiri” este un spectacol provocator, despre pericolul fanatismului religios, despre vârsta dificilă a adolescenței, despre antisemitism şi despre sexualitate, toate încolțind în cadrul unei societăţi aflate în derivă. În centrul acţiunii este Benjamin, un adolescent lipsit de repere morale, care nu ştie cum să-şi explice lumea în care trăieşte şi schimbările pe care le suferă, până nu descoperă Biblia. Sfânta Scriptură, pe care o citește trunchiat şi distorsionat, îi oferă răspunsurile pe care le căuta şi devine un pretext pentru o viziune extremistă şi intolerantă, cu care va tortura şi va manipula celelalte personaje pe toată durata spectacolului. În opoziție lui Benjamin vine profesoara de Biologie, o darwinistă înrăită, care la început este convinsă că băiatul are nevoie de ajutor, însă modul în care aceasta înțelege să-l ajute, este unul lipsit de tact, într-un final ajungând şi ea victima extremismului ateu.

La ora 18:00, la Centrul Național de Educație prin Artă, detalii pe #diez.

#6. Pasagerii 3D la Cinema Patria

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente