Anatol Șalaru a predat comanda Ministerului Apărării: „Plec de aici cu fruntea sus”

salaru

Ministrul Apărării Anatol Şalaru şi-a luat astăzi rămas bun de la corpul de comandă al Armatei Naţionale, în cadrul unei ceremonii desfășurate la sediul Ministerului Apărării. Demnitarul a mulțumit întregului efectiv pentru efortul depus la desfășurarea reformei instituției de apărare şi pentru implicare personală la derularea activităţilor iniţiate în perioada mandatului său.

„Astăzi predau comanda Ministerului Apărării. Cine s-ar fi gândit….Mi-am luat rămas bun de la ofiţerii şi militarii cu care am colaborat în perioada acestui mandat. De fapt, mi-am luat rămas bun de la prieteni. Am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să le îmbunătăţesc condiţiile de activitate, să le arăt partenerilor externi că Armata Naţională este o forţă din toate punctele de vedere: militar, cultural şi uman.

Le mulţumesc tuturor care, poate sceptici de la început, au crezut în mine. Le mulţumesc pentru că au fost sinceri şi le mulţumesc pentru că îşi iubesc ţara necondiţionat, şi în ciuda salariilor mediocre şi a problemelor cotidiane, ei îşi exercită misiunile cu un profesionalism unic. Plec de aici cu fruntea sus, mândru de Armata Naţională”, a menționat Șalaru.

Anatol Şalaru a deţinut funcţia de ministru al Apărării în perioada 31 iulie 2015- 27 decembrie 2016 și a fost demis prin decretul prezidențial al lui Igor Dodon pe data de 26 decembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente