(video) Donează și susține tinerii din Bălți la crearea unei Anticafenele

o-parte-din-membrii-marei-familii-de-voluntari-al-asociatiei-obstesti-anima-1

Un grup de tineri din Bălți, membri ai Asociației Obștești „Anima” și Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineri CRAT a lansat ideea unui proiect social „Anticafenea sau spațiu de socializare a tinerilor”. Deși tinerii au reușit să amenajeze spațiul ce le-a fost acordat pentru acest proiect, ei mai au nevoie de aproximativ 2.000 de euro pentru dotarea tehnică a Anticafenelei, iar în acest scop au creat un proiect de strângere de fonduri pe Guvern24.

Proiectul are drept scop crearea mediului prietenos tinerilor pentru organizarea serilor de lectură, vizionărilor de filme, desfășurarea diverselor masterclass-uri tematice (handmade, șezători), jocuri intelectuale, jocuri de societate, schimb de experiențe, mese rotunde, dezbateri, formări și sesiuni informative cu implicarea directă a tinerilor în procesul de organizare și desfășurare a activităților.

Acest proiect oferă posibilitatea de creștere și valorificare a potențialului tinerilor lideri cu inițiative civice, motivați să aducă schimbarea în societate. Prin intermediul acestui spațiu, tinerii își propun să pună baza unei generații active, dornice să se implice în viața comunitară.

Proiectul este gândit pentru toți tinerii din municipiul Bălți, iar spațiul dat va fi accesibil în mod gratuit, zilnic, între orele 16:00 și 21:00, activitățile fiind coordonate de grupul de inițiativă al Centrului.

Inițiativa tinerilor poate fi susținută financiar pe pagina proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente