Șalaru reacționează: „Prin demiterea mea, Ghimpu i-a făcut cadou lui Dodon Ministerul Apărării”

salaru

Anatalor Șalaru a reacționat la decretul prezidențial prin care a fost demis din funcția de ministru al Apărării și a afirmat că pleacă din funcție cu conștiința împăcată că nu a fost demis pentru încălcări sau nerealizări în activitatea de ministru, ci doar pentru că a cerut schimbarea președintelui PL.

În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Șalaru a mai afirmat că prin demiterea sa, Ghimpu i-a făcut cadou lui Dodon Ministerul Apărării. Mai jos citiți mesajul integral:

„Stimați prieteni,

Cu puțin timp în urmă, la solicitarea expresă a lui Mihai Ghimpu, Igor Dodon a semnat decretul de demitere a mea din funcția de ministru al Apărării. Plec din această funcție cu conștiința împăcată că nu am fost demis pentru încălcări sau nerealizări în activitatea de ministru, ci doar pentru că am cerut schimbarea președintelui PL. Nu mi-am imaginat niciodată că sub conducerea lui Mihai Ghimpu Partidul Liberal se va transforma într-un partid de tip bolșevic unde, cei care contestă supremația liderului sunt executați.

Igor Dodon a spus adevăratele motive ale demiterii mele: „Câteva minute în urmă am semnat decretul privind demisia din funcție a ministrului de faimă proastă Șalaru. Îi mulțumesc lui Mihai Ghimpu pentru acest demers…
Reamintesc că acest ministru este cel care a cochetat cu NATO știind foarte bine că suntem o țară neutră conform Constituției Republicii Moldova, a favorizat și a stat în avangarda apariției tehnicii militare americane în Piața Marii Adunări Naționale de Ziua Victoriei, care nu poate fi calificată altfel decât o provocare. A pledat și pledează deschis pentru unirea Republicii Moldova cu România”.

Prin demiterea mea, Mihai Ghimpu i-a facut cadou lui Dodon Ministerul Apărării. Iată că după cuplul Roșca-Voronin un nou cuplu politic, Ghimpu-Dodon, intră în arena politicii moldovenești. Le doresc succes!

Din păcate, pentru Republica Moldova începe o perioadă neagră în care, din nou, va trebui să ne apărăm identitatea românească, să ne apărăm ființa națională. Republica Moldova are nevoie de o revoluție morală, o revoluție a bunului simț. Lupta continuă!”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente