Replica Președinției: „Pe clădirea Președinției va fi arborat doar drapelul Republicii Moldova”

15697685_1464131156930313_1815367786356600599_n

Ion Ceban, purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, a declarat că de azi înainte, pe clădirea Președinției va fi arborat doar drapelul Republicii Moldova. Răspunsul dat vine ca reacție la acțiunea deputaților liberali de a arbora drapelul UE pe clădirea Președinției.

„Acum câteva minute a venit un grup de liberali să arboreze drapelul Uniunii Europene pe clădirea Președinției. Capitala au făcut-o europeană să înțelegem, la drumuri și în armată e regulă, doar că dispare armamentul, tehnica militară și banii alocați pentru reparații. Educatorii din Capitală nu și-au ridicat salariile, iar copiii sunt otrăviți în instituții educaționale. Lista poate fi continuată. Au mai rămas să închidă vreo 200 de școli și pot fi siguri că au făcut suficient și pentru țară…

Încă o dată la modul cel mai serios. Președintele este garantul Constituției și respectării legislației în ansamblu. Anume de lege se va conduce președintele Republicii Moldova. Or, în acest sens, sunt importante prevederile legii cu privire la Drapelul de stat al Republicii Moldova, dar și hotărârile respective ale Guvernului.
De azi înainte, pe clădirea Președinției va fi arborat doar drapelul Republicii Moldova. În cadrul emisiunii În profuzime de azi seara șeful statului va face declarații suplimentare”, a declarat Cebanu.

Mesajul dat a fost publicat pe pagina sa oficială de pe rețeaua de socializare Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente