Pokemon Go s-a lansat şi pe Apple Watch

pokemon-go-640

Niantic a anunţat suportul Pokemon Go pentru Apple Watch în septembrie şi acum a reuşit să aducă pe piaţă această componentă a jocului, care funcţionează în strânsă legătură cu varianta pentru smartphone, relatează go4it.ro.

Pokemon Go pentru Apple Watch este disponibil pentru toţi cei care au jocul instalat pe iPhone, fiind o componentă a acestuia şi nu o aplicaţie separată. Funcţionalitatea de pe Apple Watch oferă câteva informaţii rapide despre progresul în joc precum ce distanţă trebuie parcursă pentru a scoate din ou un nou pokemon, sau ce pokemoni se află în apropiere, însă poate oferi şi interacţiune directă cu alte elemente ale jocului. De exemplu, atunci când eşti în apropierea unui Pokestop poţi să accesezi beneficiile direct de pe ceas.

Atunci când un pokemon se află în imediată apropiere şi poate fi prins, ceasul oferă o notificare, fiind însă nevoie să foloseşti telefonul pentru a-l prinde. Efortul depus mergând pe stradă folosind aplicaţia Pokemon Go se sincronizează apoi cu sistemul Apple Health, oferind statistici despre distanţa parcursă, numărul de calorii consumate şi alte informaţii despre efortul depus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente