(video) Vino să asculți piese despre lucruri triviale la un concert cu Fără Zece Opt

15578689_1822105731404222_6749298600000217993_n

Au debutat în primăvara anului 2016, iar acum au la activ deja 9 piese proprii. Își spun Fără Zece Opt, iar dacă vrei să le asculți muzica ești invitat la Spălătorie, pe 24 decembrie, ora 22.00, unde vei putea face cunoștință atât cu trupa cât și cu piesele la care au muncit până acum.

„Fără Zece Opt e atunci când îți dai seama că mătincă e dimineață și trebuie să te grăbești că scapi troleibuzul de la opt și douăzeci. Deci suntem oameni care cântă despre chestii triviale” – așa se caracterizează muzica lor în câteva cuvinte.

 

 

Băieții din trupă s-au găsit unul pe celălalt pe site-ul 999.md, iar de atunci își tot pun întrebări pe care le adresează inteligenței artificiale Siri, și fac muzică. Până acum au cântat la Etaj live, la Art-Labyrinth festival și în alte locuri unde se poate de cântat legal, pentru că pentru băieți legalitatea este foarte importantă.

În deschiderea concertului de pe 24 decembrie vor evolua cei de la Cosmos în Buzunar, pentru că dacă ai în buzunar un cosmos, nu-i totul atât de rău în ziua de azi. Pe lângă concert va mai fi organizat și un afterparty, unde un DJ va pune muzică folosind ultimele versiuni ale programului de mixaj muzical Winamp.

Dacă nu ați auzit încă muzica celor de la Fără Zece Opt, vă recomandăm să îi ascultați atunci când vreți să alegeți cea mai rapidă coadă de la supermarket, însă oricum într-un final petreceți foarte mult timp în așteptare.

AICI poți găsi și pagina de facebook a evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente