Depresia sărbătorilor de iarnă? Cinci aplicații care te vor ajuta să treci peste ea

holiday-blues_istock
Foto: BunaDimineata.ro

Sfârșitul anului se lasă, de obicei, cu o lunga lista de rezoluții pentru anul ce urmează, care îți amintește, de fapt, cât de multe lucruri nu ai apucat să faci.

Apoi prin ianuarie când vrei să iei lista la bifat e posibil să vină peste tine toate sentimentele pe care le-ai reprimat cu ajutorul festivităților și să crezi că și anul acesta va rămâne cu lista nebifată, scrie metropotam.ro.

Aceste cinci aplicații te vor ajuta să-ți duci lucrurile la bun sfârșit și să te simți mult mai bine.

Daylio

E o aplicație de mood tracking, care te ajută, scriindu-ți activitățile și felul în care te-ai simțit de-a lungul zilei, să găsești paternuri pentru stările tale.

Headspace

Cum spune prezentarea foarte coerent, este ca un abonament la sală pentru minte. Cu aceasta aplicație ai acces la diferite exerciții care să te ajute sa înfrunți anxietatea, să-ți exersezi creativitatea și să meditezi.

MoodTools 

MoodTools e o aplicație făcută împreună cu profesioniști în psihologie, care te ajută să-ți gestionezi mai bine episoadele proaste, prin adăugarea lor în aplicație și spargerea lor în diferite subcategorii.

 

cata3

SAM 

Sam este o aplicație care te ajută sa treci peste atacurile de panică. În același timp, funcționează ca o rețea socială pentru utilizatori.

 

cata2

What’s Up? 

Această aplicație aduce în plus un habit tracker pozitiv sau negativ și îmbină terapia cognitiv-comportamentală cu cea prin acceptare și angajament.

cata

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente