(video) Crowdfunding: Ajută tinerii absolvenți să se informeze și să-și aleagă universitate potrivită

main

Asociația Obștească „Forța Tinerilor” a inițiat o campanie de crowdfunding prin care și-au propus să studieze universitățile, facultățile și oportunitățile pe care le oferă Capitala Europeană a Culturii, Timișoara. Ulterior, să organizeze o conferință pentru a-i informa despre oportunitățile şi beneficiile studiilor peste hotare pe elevii din comunitatea lor şi din raionul Ialoveni.

Astfel, campania numită „Orientare și dezvoltare profesională pentru absolvenți” inițiată pe platforma Guvern24.md are ca scop strângerea sumei de 400 de euro pentru a finanța o deplasarea la Timișoara, în perioada 3-9 martie. Suma va acoperi transportul, cazarea, alimentarea, accesul la obiectivele turistice şi elaborarea materialelor informative pentru conferință. În prezent au fost colectați doar 43 de euro.

Scopul deplasării este un schimb de experiență pentru membrii A.O. „Forța Tinerilor”, elevi ai clasei a XII-a din Liceul Teoretic „Mihail Bârcă” prin „Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara” de la Universitatea „Politehnică”, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” și Universitatea „Vest” din Timișoara.

Asociația își dorește ca inițiativa dată să devină o tradiție și să organizeze schimburi de experiență cu alte universităţi din România şi Europa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente