Cristina, minora de 14 ani din Strășeni, nu a fost violată înainte de a fi omorâtă. Asta arata rezultatele expertizei medico-legale. Astfel, fata s-a stins în urma loviturilor puternice pe care le-a primit, informează diez.md cu referire la protv.md.

Amintim că în omorul Cristinei au fost implicați patru tineri, doi dintre care sunt în arest, cel mai mic, de 13 ani, nu poate fi cercetat penal și este acasă. Iar, unul dintre suspecți de 17 ani, care a fugit în România imediat după crimă, încă nu a fost extrădat din Ungaria.

Tinerii au fost puși sub acuzare pentru omor intenționat prevăzut de art. 145 al Codului Penal.

Cristina Parhomenco, în vârstă de 14 ani, a dispărut pe 25 noiembrie. În data de 30 noiembrie, tânăra a fost găsită moartă într-o clădire părăsită din Străşeni, iar pe 3 decembrie a fost înmormântată.

Pe marginea cazului patru persoane au fost suspendate din funcții în urma anchetei deschise de Ministerul de Interne. Este vorba despre șeful Inspectoratului de Poliție Strășeni, șeful Direcției ordine publică de la Strășeni, șeful Poliției criminale și un polițist de sector.