Scrie un eseu despre Uniunea Europeană și câștigă premii în valoare de 500 de euro

scriu

Tinerii cu vârsta până la 30 de ani sunt invitați să participe la un concurs de eseuri pe tematici ce țin de Acordurile de Asociere și Zona de Comerț Liber Cuprinzator și aprofundat dintre Moldova, Georgia, Ucraina și Uniunea Europeană. Cele mai bune șase eseuri, vor fi premiate cu câte 500 Euro fiecare.

Eseurile trebuie să fie scrie în limba engleză și să nu depășească 3000 de cuvinte. Lucrările trebuie să aibă un caracter analitic, să conțină argumente, afirmații originale și să fie de o calitatea lingvistică bună. Se așteaptă ca autorii să demonstreze cunoștințe profunde legate de anumite subiecte, obținute prin studii, cercetări sau experiență profesională.

Publicațiile trebuie expediate până pe 31 martie 2017 la adresa de email [email protected]. Lista câștigătorilor va fi publicată pe 3dcftas.eu.

Pentru un plus de informații, poate fi accesată rubrica privind Aprofundarea relaţiilor UE – RM: Ce? De ce? Cum? – „Știați că” pe pagina de Facebook Expert-Grup.

Concursul este organizat de Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în parteneriat cu Centrul de Studii Politice Europene (CEPS) din Bruxelles.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente