La USM va avea loc Târgul start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative”

1-19-1140×760

La Universitatea de Stat din Moldova, în cadrul Incubatorului de Inovare „Inventica-USM”, va avea loc Ediția a III-a a Concursului Târgul start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative”. Evenimentul va avea loc la data de 23 decembrie 2016, în sala 222 Bloc IV, începând cu ora 11.00.

În cadrul Târgului start-up-urilor vor fi prezentate Planurile de afaceri inovative elaborate de către studenții Universității de Stat din Moldova. În Program sunt planificate a fi prezentate, audiate și susținute public Planuri de afaceri inovative, care vor fi evaluate de către un competent Juriu constituit din profesioniști, inclusiv din practicieni cu experiență.

În urma audierii și evaluării Planurilor de afaceri inovative vor fi anunțați câștigătorii și acordate premii. Cele mai bune Planuri de afaceri inovative, câştigătoare ale Concursului, vor fi recomandate pentru expertizare în cadrul AITT în vederea obţinerii statutului de rezidenţi ai Incubatorului de Inovare „Inventica-USM” de către autorii acestora.

Evenimentul este parte componentă a programului de realizare în anul 2016 a Proiectului „Fortificarea Rețelei de mentorat a Incubatorului de inovare „Inventica USM”, susținut de către Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic(AITT). La eveniment sunt invitați toți cei care susțin ideile inovative studențești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente