Călătorește gratuit în Germania și participă la trainingul internațional „Prosperity without Growth?”

trebnitz_teuchern_villagescape
Foto: wikimedia.org

CTJM în parteneriat cu Kreisau-Initiative e.V., Berlin anunță selecția participanților în cadrul unui proiect internațional privind dezvoltarea sustenabilă. Trainingul se va desfășura între 21 – 28 februarie 2017, în localitatea Trebnitz, Germania.

Proiectul „Local in Global”, organizat pentru activiștii din ONG-uri, studenți, profesori și lucrători de tineret, va reuni 30 de participanți din 6 țări (Armenia, Bulgaria, Germania, Moldova, Polonia și Ucraina) motivați să depășească impasul dintre creșterea economică și dezvoltarea durabilă. Programul va include: training-uri, dezbateri, jocuri de cooperare, interacțiune cu reprezentanți ai diferitor țări; auto-reflecție etc.

Cerințe de participare:

# Vârsta: 18-99 ani;
# Reședința în Republica Moldova;
# Cunoașterea limbii engleze la nivel fluent;
# Interes în domeniul dezvoltării sustenabile și/sau educație non-formală.

Termeni și condiții: Costurile pentru acomodare și masă sunt acoperite de către organizatori, iar cheltuielile de transport vor fi rambursate (suma maximă rambursabilă:275 de Euro). Taxa de participare de 30 de Euro va fi reținută din suma cheltuielilor de transport.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de aplicare. Selecția participanților are loc în două etape: aplicarea în bază de formular și interviul.
Data limită pentru aplicare: 23 decembrie 2016, ora 11:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente